Jalgpalliklubi Tarvas loobus kohast kõrgliigas

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
JK Rakvere Tarvas mängis 2016. aastal Premium liigas.
JK Rakvere Tarvas mängis 2016. aastal Premium liigas. Foto: MEELIS MEILBAUM/VIRUMAA TEATAJA

Esiliiga võiduga hooajaks 2018 Premium liigasse pääsenud Maardu Linnameeskond loobus eelarvelistel põhjustel sellest õigusest ja neid asendab Eesti klubijalgpalli tipptasandil FC Kuressaare. Sportlikult järgmisena Premium liigas mängimise õigust omanud sel hooajal esiliigas kolmandaks platseerunud Rakvere JK Tarvas ei soovinud võimalust kasutada.

JK Rakvere Tarvas klubijuht Reijo Kuusik tunnistas, et kõrgliigas mängimise kohast loobuti, kuna meeskond ei teeninud võimalust sportlikult välja. “Esimesel korral teenisime koha sportlikult välja. Võistkond ei ole valmis seda vastutust võtma ning otsustasime loobuda.”

Edaspidi, kui klubi enda kasvandikud hakkavad kaela kandma, haarab klubi võimalusest kinni. “Kunagi katsume kindlasti kõrgliiga tee jalge alla võtta. Praegune võistkond on selgelt märku andnud, et tahavad mängida esiliiga tasemel. See ei ole ainult klubi otsus. Sai mängijatega läbi rääkida ja arutada. Kui meil tekib oma noortest konkurentsivõimeline meeskond, ei jäta me võimalust kasutamata,” lausus Kuusik.

Premium liigasse kuuluvad hooajal 2018 Tallinna FC Flora, Tallinna FCI Levadia, Nõmme Kalju FC, JK Narva Trans, Paide Linnameeskond, Tartu JK Tammeka, Viljandi JK Tulevik, Pärnu JK Vaprus, JK Tallinna Kalev ja FC Kuressaare.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles