Aastalõpupeod toovad glamuuri

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aastalõpupeod toovad glamuuri.
Aastalõpupeod toovad glamuuri. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Tapa kultuurikojas toimub aastalõpupidu 29. detsembril algusega kell 21. Tantsumuusikat igale maitsele pakub ansambel In Mood. Pärast seda on videodisko varajaste hommikutundideni. On ka üllatusesinejad.

Samal õhtul kell 19 algab meeleolukas aastalõpupidu Haljala rahvamajas, kus esietendub Haljala rahvamaja näiteringi uus komöödia “Tuba 203”. Pärast etendust jätkub pidu tantsusaalis, kus muusikalise poole eest hoolitsevad ansambel Amadeus ja DJ Ailan Kütt.

29. detsembril tasub sammud seada ka Rakke rahvamajja, sest seal sünnib maagia mustkunstniku käe läbi ning aasta viimased tantsusammud saab sättida ansambli Tänatehtu taktis. Esinevad ka sõutantsijad.

Rahulikum aastalõpupidu on Rakveres Margeri majas 29. detsembril kell 18, seal esinevad džässmuusikud Liis Nõmmann ja Tiit Korsar. Kontsert toimub kohvikuõhtu vormis.

Laupäeval, 30. detsembril saab aasta vingelt ära saata Vohn­ja rahvamajas, kus esineb alati särav Merlyn Uusküla kontserdikavaga “Jälle 18”. Uksed avatakse kell 20.

Tamsalu kultuurimajas algab vana aasta ärasaatmise pidu 30. detsembril kell 19. Õhtut juhib Erni Kask. Riietus pidulik, tantsuks mängib ansambel Plaan B.

Aasta viimasel õhtul, 31. detsembril toimub folgine aastavahetuspidu Miila külamajas. Kõik folgisõbrad on oodatud, eriti need, kes valmis ka ise õhtu muusikalisse poolde panustama. Oma toidupoolis tuleb endal kaasa võtta, uksed avatakse juba kell 15 ja üritus on lastesõbralik.

31. detsembril kell 20 lükatakse aastavahetuspidu käima Võsu rannaklubis, kuhu on mitu põhjust minna. Esiteks on peole oodatud kõik: nii pered lastega kui ka sõpruskonnad ja kollektiivid. Teiseks saab tantsida ja nalja teha. Muusikat teeb ansambel Plaan B, kelle repertuaarist leiab oma lemmiklaulu igas vanuses piduline. Peoõhtu meelelahutusprogrammi kuuluvad ka maagiline õnneloos ja õnnetina valamine. Sushi Tigeri lounge’is toimub 31. detsembril algusega kell 20 akustiline kontsert-õhtusöök šarmantse Kristjan Kasearuga. Mõnusa kontserdi juurde pakutakse kolmekäigulist buffet-õhtusööki.

Buena Vista Sofa Club kutsub aastavahetust tähistama uusaastaööl kohe, kui raketid on alla kukkunud. Uus aasta saabub klubis eriti kuumade võngete saatel, mille eest hoolitsevad ansambel Macaw Band, DJ Helina Savi ja VJ Virtual. Uksed avatakse pool tundi pärast südaööd.

Kadrina vallas Ridaküla seltsimajas algab aasta viimane pidu 31. detsembril kell 18. Tantsumuusikat teeb Ivar Bänd ning oma peolaua saab katta igaüks ise.

Pidutseda saab aga ka Kadrina huvikeskuses, kus pool tundi pärast uue aasta esimest südaööd oodatakse kõiki trallile. Peoliste meeleheaks ja tantsuks mängib ansambel Karavan.

Sagadi mõisas algab aasta ärasaatmispidu 31. detsembril kell 20. Kavas lõbus tantsumuusika, mängud, rikkalik buffet-laud.

Karepa Selts kutsub 31. detsembril aastavahetuspeole. Maja avatakse kell 20, tantsitavad Ege & Illart Jool, esineb tantsutrupp Alima. Kohv ja tee on maja poolt, söögid-joogid tuleb kaasa võtta.

Aastavahetusel tasub pidutseda ka Väike-Maarja seltsimajas. Parimaid 70., 80. ja 90. aastate tantsuhitte mängib Märt Rannamäe, avatud on seltsimaja kohvik.

Ulvi rahvamajas tantsutab 31. detsembri õhtul algusega kell 23 kõiki ansambel Fantaasia.

Tudu rahvamajas algab aastalõpupidu 31. detsembril kell 19, õhtut juhib ja tantsuks mängib ansambel Svips. Meeleolu loovad tantsutüdrukud ning tunnustatakse silmapaistvaid kohalikke. Avatud Jaama Trahtri baar.

Aseri rahvamajas algab 1. jaanuaril kell 00.30 öödisko.

Viru-Nigula rahvamajas oodatakse tantsusõpru 1. jaanuari ööl kell 00.30 tantsimata tantsude ööle. Muusikat teevad ansamblid Pihlapojad ja Silver Dreams. Plaadimuusikat laseb diskor Alari. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles