Aqva spaa jõulutervitused on omanäolised kogu riigis

Eva Samolberg-Palmi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aqva tänavune jõulureklaam.
Aqva tänavune jõulureklaam. Foto: Aqva spaa

Neljandat aastat järjest valmistas Aqva spaa meeskond oma jõulutervituse muinasjutulises vormis, kus iga meeskonnaliige sai oma rolli.

Spaa juht Roman Kusma rääkis, et tegemist oli juba neljanda korraga seesugust ideed teostada. "Algse mõtte autor oli turundusjuhina tööle asunud Pamela Maran. Möödunud aastast ta aga enam meil ei tööta, nüüd peame ise hakkama saama," rääkis Kusma.

Pildile seatakse kõik Aqva osakondade juhid ning nii valmiv jõulutervitus pole omanäoline mitte üksnes teiste spaade seas, vaid üldse Eesti ettevõtete seas.

Ühe pildi tegemine võtab aega korraliku tööpäeva, sest vajalikud on grimm, kostüümid ja muu selline. "Meid on pildistatud eraldi ja siis kokku monteeritud, aga on olnud ka ühispildistamisi," lisas Kusma. Viimane jõulukaart valmis Viitna kõrtsis. "Sooviksin neid (Viitna kõrtsi, toim.) kindlasti tänada, et meile sobiva miljöö võimaldasid," ütles spaa juht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles