Lapsed politseikoer Nachost: sooviksin talle kedagi, kes teda kogu aeg sügab

Toomas Herm
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinna Televisiooni aastavahetussaate "Soovime head" intervjuude ajal ootab kõiki saatekülalisi ees üllatus. Nimelt käis võttemeeskond Tallinna Kellukese lasteaia Naksitrallide rühma laste käest uurimas, mida nemad külalistest arvavad. Telerahvas näitas lastele pilte ja lasi neil rääkida. Nii nagu lapsed ikka räägivad – otse ja ausalt.

Lapsed rääkisid saates ka elupäästjast politseikoer Nachost ja arvamused olid järgmised: "See koer paistab sõbralik küll!" "Minu arvates koer on rõõmus!" "Talle meeldib jubedalt sügada, eriti siit kõrva juurest. Alati kui teda palju sügatakse, kerib ta ennast niimoodi kõhu alla." "Politseikoerad peatavad inimesi, kui nad minema jooksevad." "Politseikoerad nuusutavad lõhna." "Mul on ka koer. Minu koer on tõukoer." "Sooviksin talle kedagi, kes teda kogu aeg sügab. Öö läbi." "Ma kingiks talle närimiskondi!" "Ma soovin, et talle meeldiks kalli!"

Tallinna Televisiooni pidulik aastavahetuse saade on eetris 31. detsembril algusega kell 20.30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles