Teisipäev toob soojakraade ja püsivat jäiteohtu

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Libe tee.
Libe tee. Foto: Arvet Mägi / Virumaa Teataja

Soe madalrõhkkond toob teisipäevaks läbivalt plusskraade ja valmistab püsiva jäiteohuga muret autojuhtidele.

Teisipäeval liigub madalrõhkkond edasi Soome ja selle servas sajab meil aeg-ajalt lörtsi ja vihma. Öösel on pilves, üksikute selgimistega ilm. Mitmel pool sajab vihma, Ida-Eestis tuleb sekka lörtsi. On udu ja jäidet. Puhub lõuna- ja edelatuul 4-10, puhanguti 13, rannikul kuni 18 m/s. Sooja on 1-4, Lääne-Eestis kuni 6 kraadi.

Peipsi järvel puhub lõuna- ja edelatuul 5-10, puhanguti 13 m/s. Lainekõrgus on 0,6-1,3 meetrit. Aeg-ajalt sajab veidi vihma, sekka lörtsi. Esineb udu. Nähtavus on üldiselt mõõdukas, kuid udus halb. Sooja on 1-3 kraadi.

Teisipäeva päeval on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab vihma ja jäiteoht püsib. Pärastlõunal sadu harveneb ja nõrgeneb. Puhub edelatuul 4-10, puhanguti 13, rannikul kuni 18 m/s. Õhtul tuul nõrgeneb. Sooja on 2-6 kraadi.

Peipsi järvel puhub edelatuul 5-10, puhanguti 13 m/s. Lainekõrgus on 0,6-1,3 meetrit. Aeg-ajalt sajab veidi vihma ja nähtavus on mõõdukas. Sooja on 1-3 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles