Kossupoiss säras, aga koondis kaotas

Margus Martin
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Artur Konontšuk (palliga).
Artur Konontšuk (palliga). Foto: Siim Semiskar

Tallinnas lõpule jõudval Balti mere karikaturniiril korvpallis võitis Eesti alla 16-aastaste noormeeste koondis neljapäeval korviderohkes mängus Soome eakaaslasi 114:88 (49:52).

Kahest turniiriks noortekoondise rivistusse arvatud läänevirulastest, kelleks on Kristjan Kroos ja Janari Alavere, kanti protokolli viimane. Tosinast pallurist oli Alavere paraku ainukene, kellele treenerid mänguaega ei andnud.

Alla 18-aastaste noormeeste koondis tunnistas omakorda Soome 100:70 (56:45) paremust. Teist kohtumist järjest kerkis eestlastest 14 punktiga tulemuslikumaks vahetusest sekkunud Artur Konontšuk. Kakskümmend ja pool minutit platsil viibinud Konontšuk viskas kõik punktid esimesel poolajal.

Turniiri lõpetuseks mängivad Eesti poiste koondised täna Lätiga: alla 16-aastased alustavad esikohta otsustavat matši Audentese spordihoone treeningusaalis kell 16.45 ja alla 18-aastased peaareenil kell 17.45.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles