3x3-saalikorvpalli kullad läksid Kundasse ja Rakveresse

Margus Martin
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakveres selgitati laupäeval esimesed Lääne-Viru maakonna meistrid 3x3-saalikorvpallis.
Rakveres selgitati laupäeval esimesed Lääne-Viru maakonna meistrid 3x3-saalikorvpallis. Foto: Margus Martin

Esimest korda korraldatud Lääne-Viru maakonna meistrivõistlustel 3x3-saalikorvpallis käis laupäeval Rakvere Rahu hallis väljakul kuus võistkonda.

Meeste ja alla 18-aastaste noorte arvestuses saavutasid tiitli RSK sPORTKUNDA tiimid, alla 15-aastastest poistest osutus parimaks võistkond Big Ballers Rakverest.

Kunda võidukate meeste rivistusse kuulusid Raul Palk, Ivar Palk, Aleks Traumann ja Jaak Jalakas,  alla 18-aastaste satsi Märt Ait, Janar Sädeme ja Alver Petuhov ning Big Ballersi koosseisu Jesper Remsel, Marko Kuhi ja Kristjan Kroos.

Jõuproovi noorim osaleja oli 12-aastane Kaspar Kokk ja vanim 63-aastane Jaak Jalakas (mõlemad RSK sPORTKUNDA). Viimane krooniti meeste klassis sama võistkonna koosseisus maakonna meistriks ka läinud suvel peetud Lääne-Viru 3x3-korvpalli tiitlivõistlustel.

Eelmise aasta kõige aktiivsemaks 3x3-korvpalli harrastavaks spordiklubiks maakonnas tunnistas MTÜ Lääne-Virumaa Korvpall samuti RSK sPORTKUNDA. Tänutäheks said kundalased mullu Euroopa meistriks kroonitud Läti koondise mängumeeste autogrammidega uue 3x3-korvpalli.

Lääne-Viru meistrivõistluste õnnestumisse andsid panuse Lääne-Virumaa Spordiliit, Ballzy ja Rakvere spordikeskus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles