Rakvere võrgumehed madistavad Pärnuga

Margus Martin
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võrkpall. Illustreeriv foto.
Võrkpall. Illustreeriv foto. Foto: AFP / Scanpix

Rakvere võrkpalliklubi läheb täna Credit24 meistriliigas suvepealinnas vastamisi teisipäevaseks võrkpalli eurosarja CEV Challenge Cup mänguks valmistuva Pärnu võrkpalliklubiga.

Kui pärnakad on juba uue aastanumbri sees kolme Balti riigi klubisid ühendavas Credit24 meistriliigas platsil käinud, siis rakverlastele on eesootav matš pikalt aastavahetuse puhkusepausilt naastes esimene.

Balti liiga liider on jätkuvalt Saaremaa võrkpalliklubi 40 punktiga, Pärnul on teisena 35 ja Rakverel kuuendana 28 punkti.

Peatreener Avo Keele juhendatavad pärnakad lähevad rakverlaste vastu täna võidumõtetega. "Kolme punkti tahame kindlasti saada, see on selge. Rakverel on ka olnud väga pikk mängupaus, kuidas see neile mõjunud on, ei oska öelda," lausus Keel.

Rakvere meeskonna loots Andres Toode ei osanud öelda, kuidas on mängupaus meeskonnale mõjunud. "On olnud pikk paus, mistõttu ei oska midagi ennustada. Tunne on meestel hea ja püüame anda parimat," märkis ta.

Kohtumine Pärnu spordihallis algab kell 17 ja seda on võimalik vaadata otseülekandena Postimehe veebis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles