Tamsalu suusapoiss sprintis Haanjas neljandaks

Margus Martin
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Himma
Martin Himma Foto: Tamsalu AO Suusaklubi

Tamsalu AO Suusaklubi sportlane Martin Himma lõpetas laupäeval Haanjas peetud Eesti noorte murdmaasuusatamise meistrivõistlused U 20 klassi vabatehnika sprindis 4. kohal.

Finaali nelja tugevama hulka pääsenud 18-aastasel Himmal nappis otsustavas sõidus õnne, sest kukkumine kohati jäise raja algusosas ei võimaldanud medalite jagamisel sõna sekka öelda.

Võitjaks krooniti alla 20-aastaste noormeeste klassis Henri Roos (spordiklubi CFC).

Hooaja alguses häid sõite teinud ja detsembris Soomes toimunud võistlustel FIS-punkte kogunud tamsalulane on üks pretendente selle kuu lõpus juunioride MM-ile Šveitsi sõitvasse Eesti koondisse. "Kuigi ta väga sprinter ei ole, on sellel aastal ka sprint tegelikult hästi välja tulnud," lausus noormehe treener Kaili Ots. "Tänase õnnetu kukkumiseta oleks teine või kolmas koht isegi reaalne olnud. Aga Martin ja finaalis - selles mõttes olen küll rahul. Kui oleks medal ka veel tulnud, siis oleksin öelnud, et väga hästi."

Pühapäeval on Eesti meistrivõistlustel kavas suusavahetusega sõidud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles