Juhkami meeskond ammutas võiduga enesekindlust

Margus Martin
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakverlase Martti Juhkami koduklubi Tourcoing võttis laupäeval võõral väljakul väärt võidu.
Rakverlase Martti Juhkami koduklubi Tourcoing võttis laupäeval võõral väljakul väärt võidu. Foto: Internet

Prantsusmaa meistrivõistlustel võrkpallis tegi rakverlase Martti Juhkami koduklubi Tourcoing laupäeval selja prügiseks Stade Poitevin VB Poitiers meeskonnal, kes alistati vastase väljakul 3:1.

Külalised võitsid pea kaks tundi väldanud heitluses esimese geimi 25:14, kaotasid teise 19:25, olid paremad kolmandas 26:24 ja neljandas 25:14. Meistrivõistluste avaringis kaotas Tourcoing samale vastasele kodusaalis 2:3.

Meistrivõistluste turniiritabelis jagab Poitiers koos Toursiga võrdselt 26 punktiga kolmandat-neljandat positsiooni ning Tourcoing on 24 punktiga viiendal real. Liidrid on Chaumont ja Paris-Volley, kummalgi on 30 punkti.

Prantsusmaa karikavõistluste loos viib eile tulise lahingu maha pidanud rivaalid samuti omavahel poolfinaalis kokku. Poolfinaalmäng toimub Poitier`s kolme nädala pärast, 6. veebruaril. Teises poolfinaalis kohtuvad Chaumont ja Nantes-Reze.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles