Talveilmad püsivad ja pakane hakkab paukuma

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Talv annab üha rohkem oma saabumisest märku.
Talv annab üha rohkem oma saabumisest märku. Foto: Marianne Loorents

Kui aasta alguses prognoosis ilmateenistus keskmiselt märgatavalt soojemat jaanuari, siis tegelik ilm on kujunemas märksa jahedamaks ning lähipäevil võib õhutemperatuur kohati langeda kuni 17 miinuskraadini.

Esmaspäeva öösel pilvisus hõreneb ja on sajuta ilm. Puhub lõuna- ja kagutuul 4-10 m/s, hommikuks tugevneb tuul saartel ja rannikul puhanguti 15 m/s. Külma on vahemikus 8 kuni 15 kraadi, saartel ja kohati rannikul 3 kuni 7 kraadi.

Peipsi järvel puhub öösel lõuna- ja kagutuul 4-7 m/s. Ilm on sajuta ja nähtavus on mõõdukast heani. Külma ennustatakse 10 kuni 12 kraadi.

Esmaspäeva päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub kagu- ja lõunatuul 5-12, saartel ja rannikul puhanguti kuni 18 m/s. Külma tuleb 5 kuni 10 kraadi, saarte rannikul kohati 3 kraadi.

Peipsi järvel puhub päeval lõuna- ja kagutuul 5-8, pärastlõunal puhanguti kuni 12 m/s. Ilm on sajuta ja nähtavus mõõdukast heani. Külma on 7 kuni 9 kraadi.

Teisipäeva öösel kagutuul tugevneb, ulatudes saartel ja rannikul puhanguti kuni 20 m/s. Külma tuleb 8 kuni 15 kraadi, kohati sisemaal 17 kraadi. Teisipäeval on vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub kagutuul 8-13, puhanguti 17 m/s. Saartel ja rannikul on tuule tugevus 12-16, puhanguti 22-27 m/s. Külma on 3 kuni 9 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles