Rakveres meelitas meesterahvas last autosse istuma

Kristi Ehrlich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pikk tänav.
Pikk tänav. Foto: MEELIS MEILBAUM/VIRUMAA TEATAJA

Möödunud neljapäeva õhtul teatati politseile, et päeval kutsus seni tuvastamata meesterahvas Rakveres Pikal tänaval alaealist autoga sõitma.

Virumaa Teataja andmetel oli tegemist kaheksaaastase tütarlapsega.

Rakvere politseijaoskonna piirkonnavanem Kristi Fuchs ütles, et politsei reageerib sellistele teadetele alati väga tõsiselt ja annab omalt poolt maksimaalse, et kõik asjaolud võimalikult kiiresti välja selgitada.

"Mul on hea meel tõdeda, et laste teadlikkus on tõusnud ning nad on hästi informeeritud tänaval varitseda võivatest ohtudest – olgu selleks siis liiklus või võõrastega suhtlemine. Sellegipoolest soovitan kõikidel emadel ja isadel lastele veel kord meelde tuletada, et võõrastega ei ole soovitatav suhelda ja kindlasti ei tohi nendega kaasa minna," kõneles piirkonnavanem.

Samuti tuletas ta meelde, et kui laps teatab kodus taolisest intsidendist, on äärmiselt oluline, et see info jõuaks politseini võimalikult kiiresti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles