Kinopublik jookseb tormi filmile “Pilvede all. Neljas õde”

Kristi Ehrlich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Pilvede all. Neljas õde"
"Pilvede all. Neljas õde" Foto: Plakat

Täna kinodes esilinastuva Eesti mängufilmi "Pilvede all. Neljas õde" piletid pani Rakvere Teatrikino eelmüüki juba paar nädalat tagasi ja müüs need läbi kõigest 45 minutiga.

Filmi suur menu ajendas Rakvere Teatrikino tegema midagi sellist, mida kunagi varem tehtud ei ole – kinokavva lisati tänaseks veel teinegi esilinastuse seanss, mis läheb samuti täissaalile. Praeguseks on läbi müüdud ka kõik ülejäänud seansid, mis kavasse lisatud. "Ma arvan, et "Pilvede all. Neljas õde" on Eesti üks müüdavaim artikkel praegu, seni oli selleks "Svingerid"," kõneles Rakvere Teatrikino juht Merili Räitsak.

Filmisõpradele ütles kinojuht rahustuseks, et kuigi praegu on kõik seansid välja müüdud, ei tasu karta, et huvilistel linateos nägemata jääb, tuleb lihtsalt kannatust varuda. "Ega film ära ei kulu ja lühemaks ei jää," lausus Räitsak ning ütles, et praegu ei pääse ka kino töötajad filmi vaatama, sest kohad on publikule loovutatud.

Üldjuhul näitab kino filmi nii kaua, kui publikut jätkub. Kõige kauem on Rakvere Teatrikino näidanud filmi "Viiskümmend tumedamat varjundit", mis jooksis kinolinal tublisti üle kuu aja.

Rakvere kinosaalile ennustas Räitsak vähemalt kevadeni suurt täituvust, sest kohe-kohe tuleb "Klassikokkutulek 2" ja "Viiskümmend vabastatud varjundit". "Müüa kolme hittfilmi, samas on ka lapsed ja väärtfilminõudjad ..." mõtiskles kinojuht oma vastutusrikka ülesande üle.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles