Viru suusamaraton lükkub märtsi algusse

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suusamaraton.
Suusamaraton. Foto: Marianne Loorents

Selleks laupäevaks Lääne-Virumaale Pariisi radadele kavandatud 33. Viru suusamaraton lükkub kehvade lumeolude tõttu edasi ja peetakse samas märtsis.

"Seisud on sellised, et loodetavasti saame suusamaratoni korraldada märtsikuus," rääkis Estoloppeti sarja kuuluva Viru suusamaratoni peakorraldaja Evi Torm, kes veel tänagi rajaolude kohta Pariisis maad kuulas. "Kuna lund ei ole olnud, siis korralikku raja põhja pole seetõttu teha saanud. Muud varianti kahjuks üle ei jää."

Tema sõnul poleks abi isegi sellest kui viimastel päevadel värskelt maha sadanud pehme lumi Pariisi suusaradadel kinni tallata, sest lähipäevil lubab ilmaprognoos soojakraade ning sellega kaasnevat sula.

Evi Tormi kinnitusel oli esmaspäevaks ennast Viru suusamaratonile kirja pannud poolsada suusasõpra. "Praeguse sisuga panustame 10. märtsi peale. Loodetavasti saavad inimesed enne seda vähemalt mingisuguse võimaluse suusatada, sest siis on lootust, et ehk tuleb huvilisi ka rohkem kui viiskümmend."

Estoloppeti sarja avaetapiks on teine Lääne-Virumaal korraldatav suusamaraton, 4. veebruaril peetav 20. Tamsalu-Neeruti maraton. Kokku plaanitakse Estoloppeti sarjas läbi viia kuus suusamaratoni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles