Pavo Raudsepp võib saada parteijuhiks

Andres Pulver
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pavo Raudsepp.
Pavo Raudsepp. Foto: Arvet Mägi

Laupäeval toimub Tamsalus Rahva Ühtsuse Erakonna (RÜE) erakorraline üldkogu, kus erakonnale valitakse uus esimees. RÜE juhatuse ettepanekul kandideerib erakonna esimeheks senine juhatuse liige Pavo Raudsepp.

Raudsepp on tuntud spordimees, mitmekordne Eesti meister murdmaasuusatamises ja sprindis. 2002. aastal osales ta taliolümpiamängudel Salt Lake Citys.

Poliitikas on Raudsepp osalenud 1990-ndate lõpust ja olnud korduvalt Tamsalu volikogu liige.

“Kandideerin RÜE esimeheks, kuna soovin meie erakonnaga tuua Eesti poliitikasse rohkem ühtsust ja teineteisemõistmist. Rahva lõhestamine on kestnud aastaid ja praegune president kütab ainult hagu alla, et inimesi omavahel tülli ajada,” põhjendas Raudsepp oma kandideerimist.

Ta lisas, et oleme jõudnud olukorda, kus mitte ainult noored ei lahku Eestist, vaid üha rohkem teevad seda ka ettevõtjad, kes tunnevad, et meie õigusruum ei paku piisavat kaitset ei omanikele ega ettevõtjatele ning maksusüsteem on pea peale pööratud.

“Eesti ei ole jätkusuutlik, kui me ei mõtle oma rahva ühtsuse peale, kui me ei hooli enda inimestest, vaid jagame oma nappe vahendeid nii vasakule kui paremele üle maailma. Ma tahan, et Eesti poliitika oleks keskendunud meie oma inimeste heaolu kindlustamisele,” ütles Raudsepp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles