Martti Juhkami meeskond ragistas kõvasti, kuid kaotas

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martti Juhkami.
Martti Juhkami. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Prantsusmaa võrkpalli meistriliigas kohtusid neljapäeva õhtul turniiritabeli neljas meeskond, Martti Juhkami koduklubi Tourcoing ja teisel kohal paiknev Chaumont.

Tiitlivõistluste avaringis valitsevale meistermeeskonnale koduväljakul 0:3 alla vandunud Tourcoing pakkus seekord võõrsil korraliku lahingu, ent kaotas 2:3.

Külalised võitsid esimese geimi 25:23, kaotasid teise 15:25, kallutasid tõeliseks maratongeimiks kujunenud kolmanda enda kasuks 33:31, kaotasid neljanda 22:25 ja vandusid otsustavas, viiendas geimis alla 9:15. Kohtumine kestis kaks ja pool tundi.

"Väga väsitav kohtumine. Väike saal ja õhku palju polnud, tõmbas vahepeal hinge kinni küll," rääkis Martti Juhkami, kelle sõnul oli see tema koduklubi esimene allajäämine väljaspool kodusaali. "Sellegipoolest oluline punkt," lisas ta.

Matši neljandas geimis oli Tourcoing'l seisul 11:9 hea võimalus edu kasvatada, aga see ei õnnestunud. "Lasime natukene jalga gaasi pealt lõdvemaks ja vastane kasutas selle kohe ära," märkis rakverlane.

Martti Juhkami ütlusel teeb meeskond pikki samme suurematele klubidele lähemale jõudmisel ja hooaja lõpp tõotab põnevust. "Tabeliseis on väga intrigeeriv ja iga punkt hinnas," lisas 29-aastane nurgaründaja.

Enne selle nädalalõpu ülejäänud 15. vooru kohtumisi on üheksa võitu ja kuus kaotust saanud Tourcoing 28 punktiga kolmandal kohal. Selja taga on ühe punkti kaugusel Tours ning kahe punktiga jäävad praegu maha Poitiers ja Montpellier. Tabelit juhivad Paris Volley 33 ja Chaumont 32 punktiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles