Lepna talveralli läks asja ette ja ootab järge

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lepna rallirajal võis laupäeval näha võistlemas eri marki autosid, alates Žigulidest (pildil) ja lõpetades Toyotadega.
Lepna rallirajal võis laupäeval näha võistlemas eri marki autosid, alates Žigulidest (pildil) ja lõpetades Toyotadega. Foto: Meelis Meilbaum

Harrastajatest rallisõbrad avasid talvise võistlushooaja sõiduga eelmisel nädalal Mädapea külas asuval Lepna rajal.

Eraldi arvestust peeti viies võistlusklassis. Nelikveolistel masinatel kihutajatest noppis esikoha Toomas Kärp, tagaveoliste autode klassis saavutas võidu Taavet Kollo, esiveoliste autode arvestuses oli parim Oliver Sooväli, tänavamasinatel Kalmer ja noortest Ründo Jõgiste.

Rahva hulgas populaarse võistluse eesmärk on pakkuda kõigile huvilistele ohutut rallielamust. Ei ole vaja kihutada tänavatel või liiklusega teedel, kui on loodud võimalus kasutada selleks ette nähtud rada.

Ralliraja hing ja eestvedaja Vello Tiitus lausus, et esimene jõuproov õnnestus väga hästi. "Kõik laabus, rahvas oli rahul ja õnnelik. Kui vaadata, mis praegu õues toimub, siis meil vedas ilmaga," ütles ta.

Tiituse ütlusel on rada endiselt sõidetav, kuid soojakraadide püsides kipub senine töö ja vaev minema kiiresti aia taha. "Praegu on veel hea, aga kui samamoodi edasi läheb, siis ei ole paari päeva pärast asjast midagi järel ja tuleb jälle oodata talve."

Ralliraja järgmine võistlus on kavas samas kohas 11. veebruaril.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles