Tamsalu-Neeruti maraton sõidetakse Alutagusel

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vahur Leemets
Vahur Leemets Foto: Tairo Lutter / Postimees

Kahekümnendat korda toimuva Tamsalu-Neeruti suusamaratoni korraldajad otsustasid kasinate lumeolude tõttu viia pühapäevaks Lääne-Virumaale kavandatud võistluse naabermaakonda.

Täna hommikul Alutaguse puhke- ja spordikeskusesse täpsemaid detaile arutama siirdunud maratoni peakorraldaja Vahur Leemets lausus, et sõidetava distantsi pikkus pannakse lõplikult paika reedeks.

"Rada selgub ilmselt alles neljapäevase lumelisa järgi. Kui öösel sajab, siis on lootust, et saab 10 kilomeetri pikkuse raja. Põhidistants on sel juhul 30 kilomeetrit ja lühisõit 10 kilomeetrit," lausus ta.

Hetkel on Leemetsa kinnitusel Alutagusel olemas 7,5 kilomeetrit pikk rajapõhi. "Soov on 10 kilomeetrit kokku saada," lisas ta.

Võistlejate registreerimine on avatud Estoloppeti sarja kodulehel kuni kolmapäeva südaööni. Nii-öelda viimase hetke otsustajad saavad ennast seejärel kirja panna endiselt samal veebilehel, kuid juba võistluspäeva hinnaga, tasuda saab kohapeal võistlejanumbri kättesaamisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles