Sarma talverallil asub starti kaks läänevirulast

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Simo Koskinen
Simo Koskinen Foto: motorsport.ee

Eeloleval laupäeval sõidetakse Lätis Eesti autoralli meistrivõistluste teine etapp, Sarma ralli, kus starti tulevad ka kaks Lääne-Virumaa rallisportlast.

Et Kirde-Lätis, Gulbene ümbruses peetaval jõuproovil jagatakse lisaks Eesti meistrivõistluste punktidele ka Läti meistrivõistluste punkte, siis näeb rallirajal enam kui pooltsadat ekipaaži. Kokku on Sarma rallile end kirja pannud 60 võistluspaari.

Eesti meistrivõistluste punkte asuvad tänavusel Sarma rallil püüdma 44 võistluspaari. Teiste hulgas sätivad oma protoauto Volkswagen Golf stardijoonele Rainer Aus ja tema rakverlasest kaardilugeja Simo Koskinen.

EMV6 klassis ja Estonian R2 Challenge´i arvestuses on end hooaja teisele võidukihutamisele kirja pannud samuti Rakvere rallisõitja Roland Poom, kellele loeb Ford Fiesta R2T masinas rajalegendi Ken Järveoja.

Sarma ralli esimene kiiruskatse algab laupäeval kell 9.20. Rallil läbitakse üheksa kiiruskatset kogupikkusega 109,94 kilomeetrit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles