Virumaa Teataja noolib kujundusauhinda

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anu Viita-Neuhausi loole tegi kujunduse Toomas Erapart. Ka kujundus kandideerib auhinnale.
Anu Viita-Neuhausi loole tegi kujunduse Toomas Erapart. Ka kujundus kandideerib auhinnale. Foto: Margus Martin

Eesti Ajalehtede Liidu (EALL) kujunduskonkursi žürii valis välja 2017. aasta parima kujundusega ajalehed, ajalehtede veebiküljed ja digitaalsed üksikprojektid, kokku hinnati võistlustöid viies kategoorias.

Kohalike väljaannete olemuslugude kategoorias esitati 26 tööd. Nelja nominendi hulgas on Virumaa Teatajas 11. märtsil ilmunud toimetaja Anu Viita-Neuhausi loo "Sinuga on nüüd p..., EIT!" kujundus, mille autoriks on küljendaja Toomas Erapart.

Kategooria kolm ülejäänud nominenti on Tartu Postimehes 12. oktoobril ilmunud lugu "Turg sai viimase lihvi kaheteistkümnendal tunnil", Pärnu Postimehes 18. märtsil ilmunud lugu "Patsid pähe tsiklimehelegi" ning Tartu Postimehes 4. oktoobril ilmunud lugu "Uuenenud kaarsild kiirgab ja heliseb".

Võitjad avalikustatakse 2. märtsil Tallinnas õpetajate majas toimuval pressipeol.

Žürii tööd juhtis Tartu ülikooli ajakirjanduse õppetooli spetsialist ja kujundusekspert  Roosmarii Kurvits. Žüriisse kuulusid väljaande Sunnuntaisuomalainen kujundaja Anniina Louhivuori, vabakutseline kujundaja Margit Toovere, Eesti Ekspressi peakujundaja Tarmo Rajamets, Õhtulehe peakujundaja Risto Mandre, Äripäeva vanemkujundaja Ivar Kuldver ja Tartu Postimehe disainer Artur Kuus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles