Piltuudis: Rakvere taidekuusk põrutab Uhtnasse

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere taidekuusk, mille linn oma heale naabrile Rakvere vallale kinkis, sõidutatakse täna Uhtnasse.
Rakvere taidekuusk, mille linn oma heale naabrile Rakvere vallale kinkis, sõidutatakse täna Uhtnasse. Foto: Marianne Loorents

Täna alustas Rakvere ametikooli õpetaja Raiko Kaasik Rakvere Keskväljaku taidekuuse lahtimonteerimist.

Hiljemalt homseks loodetakse see koos Rakvere vallavalitsuse majandusspetsialistide Janek Seidelbergi ja Rainis Tõnnisoni abiga Uhtna rahva rõõmuks alevikku üles panna.

"Loodame, et jõuame [taidekuuse] täna siin maha võtta ja ideaalis Uhtnas ülespanekuga algust teha. Halvema stsenaariumi korral peaks ta hiljemalt homme õhtul Uhtnas püsti olema," ütles Janek Seidelberg.

Ühes Rakvere kuuse demonteerimisega lõpetasid Rakvere valla mehed täna hommikul ka Lepna jõulukuuse tükeldamise. "Keegi oli hakanud seda kuusekest seal maha võtma, aga haigestus siis ja tegevus jäi seetõttu pooleli. Me ei saanud seda niimoodi jätta ja tegime platsi puhtaks. Viime seda just jäätmekeskusesse. Pakkusime küll külaelanikele, aga millegipärast ei tuntud küttepuude vastu huvi," rääkis Seidelberg.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles