Rakvere advokaadibüroo asus toetama Albaaniast pärit spordipoissi (1)

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Treener Raivo Tribuntsov (vasakult), vandeadvokaat Küllike Namm ja noorsportlane Enes Kita.
Treener Raivo Tribuntsov (vasakult), vandeadvokaat Küllike Namm ja noorsportlane Enes Kita. Foto: Meelis Meilbaum

Advokaadibüroo Küllike Namm ulatas abikäe Kadrina keskkoolis õppivale noorele, Albaaniast pärit korvpallipoisile Enes Kitale, toetades igakuise stipendiumiga tema õpinguid ja sporditegevust.

Küllike Nammi advokaadibüroo on seni toetanud üksnes võistkonnaalasid, teiste hulgas näiteks Balti liiga valitsevat meistrit Rakvere Võrkpalliklubi meeskonda. Enes Kita puhul on tegemist esimese noorsportlasega, kellele pannakse õlg alla igakuise personaalse stipendiumiga.

"Oluline ei ole tema taust või päritolu, vaid see, et tegemist on noore inimesega, kes annab meie riigile ja rahvale ka midagi juurde," ütles Küllike Namm.

Tuntud vandeadvokaat märkis enda spordiharrastustest rääkides, et veel mõni aeg tagasi mängis ta tennist ja golfi. "Korvpalli ma küll ei mängi, aga lastelastega "Viit miinust" (korvpalli viskemäng – toim.) – jumala eest, nii palju kui kulub," tähendas Namm. "Viimasel ajal üritan nii palju kui võimalik käia jala. Kui ma ei pea kuskile just sõitma, siis jätan auto tavaliselt kuskile teatud kaugusesse ja tulen siis büroosse jalgsi tööle."

Kolmandat aastat Kadrinas kooliharidust omandav Kita, kes tähistab homme 18. sünnipäeva, on siinmail viibitud paari aastaga omandanud sorava eesti keele. Noormehe treener, võistkonda Kadrina Karud juhendav Raivo Tribuntsov lausus naljaga pooleks, et ei või iial teada, millal eesti keel tema hoolealusele Albaanias marjaks ära kulub.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles