Marko Teiva: "Reeta saavad vaid sõbrad"

Eva Samolberg-Palmi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadrina volikogu esimees Madis Viise ja ametist tagandatud vallavanem Marko Teiva.
Kadrina volikogu esimees Madis Viise ja ametist tagandatud vallavanem Marko Teiva. Foto: Eva Samolberg-Palmi

Täna Kadrinas erakorralisel volikogu istungil umbusaldushääletusel vallavanema ametist vabastatud Marko Teiva ütles, et juhtunu oli ärapanemine.

Marko Teiva sõnul on ilmne, et opositsiooni poolele läksid üle Koduvalla liikmed. "Võib arvata, et see oli kättemaks, kuna Terve Vald ei olnud nõus maksma hüvitisi eelmisele vallajuhile ja volikogu esimehele," rääkis Teiva.

Teiva tõdes, et reetmist on alati raske ette näha, ja nii tuli umbusaldamine talle ootamatult. "Olen kahtlemata löödud. Kõigest võiks enne ikka rääkida," nentis ta.

Praeguse seisuga Teiva otsust vaidlustada ei kavatse ning jätkab volikogu lihtliikmena. "Kadrinast ära ma kindlasti ei lähe ja lahti minust nii kergelt ei saa," lubas poliitik.

Tema sõnul ühendasid jõud varem vaenujalal olnud valimisliidud Puhas Kadrina, mida on rahvasuus nimetatud saunaklubiks, ning Koduvald, kuhu kuuluvad ka endine vallajuht Erich Petrovits ning endine volikogu esimees Jaanus Reisner.

"Ühine vaenlane liidab," oli Teiva seisukoht.

Seda, et valimistel sai rahvalt enim hääli siiski Terve Vald, ei pea Teiva sõnul Kadrina volikogu liikmed ilmselt millekski.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles