Projekt "Tööle kaasa!" avab lastele ettevõtete uksed

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lapsed saavad ettevõtetega tutvust teha.
Lapsed saavad ettevõtetega tutvust teha. Foto: PantherMedia

Järgneva töönädala vältel avavad ettevõtted "Tööle kaasa!" projekti raames oma uksed töötajate lastele, et neil oleks võimalus vanemate töö ja sealse oluga lähemalt tutvuda.

Esmaspäevast reedeni vältav algatus on küll suunatud 7.–9. klasside õpilastele, lapsevanematele ja nende tööandjatele, kuid soovi korral võib tööandja kaasata ka noorema või vanema klassi õpilasi.

Kui laps saab tööle kaasa minnes teadlikumaks töömaailmas toimuvast, näeb, milline on tema vanema igapäevatöö, ja mõistab, et et iga töö tegija on tähtis, siis tööandjale loob algatus võimaluse tutvustada lastele ja noortele oma valdkonda, panustada järelkasvu ning olla avalikkuses märgatud kui sotsiaalselt vastutustundlik ja peresõbralik ettevõte, kirjutab ettevõtlikkuse edendamise koostöövõrgustik enda kodulehel.

Lapsevanem saab algatuses osaledes konkreetse ja praktilise võimaluse teha kooliga koostööd, mille kaudu avab lapsele tööelu erinevaid tahke ja väärtusi, ning aitab lastel mõista, kuidas teha haridustee ja tööeluga seotud teadlikke valikuid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles