Kadrina vallavanema leidmiseks kuulutatakse välja avalik konkurss

Eva Klaas
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadrina vallavolikogu istung.
Kadrina vallavolikogu istung. Foto: Meelis Meilbaum / Virumaa Teataja

Kadrina vallavanemale Marko Teivale umbusalduse avaldamise algatanud valimisliit Puhas Kadrina tegi täna toimunud kohtumisel volikogus esindatud jõududega ettepaneku sõlmida Kadrina avatud juhtimise kokkulepe, mis kaasaks valla juhtimisse kõik vallavolikogu liikmed, olenemata valimisliidust või erakonnast, mille nimekirjas volikogusse kandideeriti.

Valimisliidu Puhas Kadrina esindaja Risto Murumägi ütles, et juhtimiskriisi ületamiseks on oluline kaasata valla arengusse kõik volikogus esindatud osapooled, olenemata nende poliitilisest eelistusest. "Oluline on, kas tahetakse seista Kadrina valla huvide eest," rõhutas Murumägi. 

Valimisliidu Koduvald esindaja Jaanus Reisner kinnitas, et ettepanek kaasata avatud kokkuleppe raames kõiki volikogu liikmeid võimaldaks ületada valimisjärgse juhtimiskriisi ning keskenduda valla ees seisvate probleemide lahendamisele. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles