Eesti-Leedu mängule Rakveres on alles 800 piletit

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti jalgpallikoondise kapten Ragnar Klavan.
Eesti jalgpallikoondise kapten Ragnar Klavan. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Rakveres 30. mail peetavale Balti turniiri avamängule jalgpallis, milles Eesti meeskond võõrustab Leedut, on saadaval veel alla tuhande pileti. Kokku pääseb kohtumist jälgima 1800 pealtvaatajat.

"Traditsiooniliselt on alati mingi hulk kutsutud külalisi, samuti broneerivad pileteid liikmesklubid ja fänniühendused. Leedu poolehoidjaid on umbes sadakond, meie koondist toetav fännirühmitus Jalgpallihaigla on sõltuvalt mängust olnud vähemalt paarisajaliikmeline," rääkis Eesti Jalgpalli Liidu avalike ja koostöösuhete osakonna juht Mihkel Uiboleht.

On täiesti võimalik, et Eesti koondis astub Rakvere staadioni jalgpallimurule oma parimas võimalikus rivistuses. Kui võtta aluseks kasvõi Inglise kõrgliiga (Premier League - toim.) mängukalender, kus hooaja lõpp on planeeritud 13. maile, siis võib suure tõenäosusega näha koondisesärgis ka FC Liverpoolis mängivat rahvusmeeskonna kaptenit Ragnar Klavanit. Seda muidugi eeldusel, et mängijat ei kimbuta haigused ega vigastused.

Põhimõtteliselt on sama lugu ka Poola liigas palli taga ajavate koondislaste Konstantin Vassiljevi, Sergei Zenjovi ja Ken Kallastega. Vaid Norra liigas, kus mängivad Brent Lepistu, Joonas Tamm, Taijo Teniste ja Nikita Baranov, kulmineerub võistlushooaeg mõnevõrra hiljem, 27. mail.

"Konks, miks liigahooajad lõppevad varem ära, peitub selles, et tänavu suvel toimub maailmameistrivõistluste finaalturniir ja koondised hakkavad MM-iks valmistuma," märkis Mihkel Uiboleht. "Koosseisu mõttes me kedagi tagasi hoidma ei hakka – kutsutakse parimad mehed. Eesmärk on teha Balti turniiril hea tulemus, ja mis saaks parem olla kui see turniir Eesti juubeliaastal võita."

Hetkeseisuga peavad mängu kohapeale jälgima tulla plaanivad jalgpallihuvilised arvestama, et saadaval on veel 800 piletit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles