Võrgumehed pääsesid kiiresti õhtule

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere Võrkpalliklubi mängude lahutamatuks osaks on Amici tantsutrupi etteasted. Nii on see Rakvere spordihallis ka eeloleval nädalalõpul.
Rakvere Võrkpalliklubi mängude lahutamatuks osaks on Amici tantsutrupi etteasted. Nii on see Rakvere spordihallis ka eeloleval nädalalõpul. Foto: Arvet Mägi

Balti võrkpalliliiga mängus Tartus tunnistas Rakvere Võrkpalliklubi viimati kohaliku Bigbank Tartu 3:0 paremust.

Taaralinna meeskond sai sellega hingele palsamit avaringi valusa 2:3 allajäämise eest.

Väljakuperemehed loovutasid kolmes geimis rakverlastele vastavalt 18, 10 ja 15 punkti. Külalistest kogus Tanel Uusküla edukaimana üheksa punkti, tartlastele tõi Curtis Stockton 16 ja Markus Uuskari kümme punkti.

Rakvere Võrkpalliklubi peatreener Andres Toode andis kohtumises puhkust meeskonna ühele liidrile Siim Ennemuistile, sest väikese tervisemurega kimpus temporündaja panust vajatakse peagi algavates põhiturniiri otsustavates matšides.

Eeloleval nädalalõpul võõrustab turniiritabelis kuuendal kohal paiknev Rakvere VK kahte Leedu klubi. Laupäeval, 17. veebruaril kell 16 minnakse Rakvere spordihallis kokku tabeli 10. real paikneva Raseiniai ja pühapäeval, 18. veebruaril kell 17 Balti liigas eelviimasel, 13. kohal asuva Šiauliai meeskonnaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles