Meie Gerli laulab finaalis teisena ja Nika kolmandana

Eva Samolberg-Palmi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nika
Nika Foto: Madis Sinivee

Kui Eesti Laulu esimesest poolfinaalist Lääne-Virumaaga seotud artiste lõppvõistlusele ei pääsenud, siis teisest sai edasi koguni kaks maakonnast pärit lauljannat: finaalsõul näeb üles astumas Haljalast pärit Gerli Padarit ning Kunda juurtega Nikat.

Nika püüdleb eurolavale lauluga “Knock Knock”, Gerli Padar aga esitab koos Eliis Pärnaga laulu “Sky”.

Nika rääkis, et finaalikoht tuli neile ootamatult, sest laval oli ka teisi väga võimsaid etteasteid. ‟Meie laul on omapärane, see ei ole selline, mis kõigile meeldiks,” rääkis Kundast pärit artist. Finaalsõuks on Nika tiim aga plaaninud väikesi muudatusi, lihvitakse koreograafiat ning esinejate välimust. Nika ja taustatantsijate välimuse on disaininud Taavi Turk. ‟Hetkel me ei mõtle, kas võime võistluse võita ja Eurovisionile jõuda. Võtame kõike rahulikult ja anname endast parima,” lisas Nika. Gerli Padarilt ei õnnestunud artisti kiire graafiku tõttu kommentaari saada.

Gerli Padar ja Eliis Pärna
Gerli Padar ja Eliis Pärna Foto: Madis Sinivee

Varasemalt on Lääne-Virumaa inimesed olnud küllalt tihti esindatud ka Eurovisionil. Aastal 2000 esindas Eestit eurolaval Väike-Maarjast pärit Ines looga ‟Once in a Lifetime”, aasta hiljem, 2001. aastal tõi aga võidu Eestisse Haljala noormees Tanel Padar, kes esitas lugu ‟Everybody” koos Dave Bentoniga.

Eurovisionil on aga üles astunud ka tänavu võistlev Taneli õde Gerli Padar. 2007. aastal esindas ta Eestit looga ‟Partners in Crime”. 2015. aastal astus Eurovisionil üles Lehtsest pärit Elina Born, kes esitas tundeküllase loo ‟Goodbye to Yesterday” koos Stig Rästaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles