Päästeameti tunnustuse sai seitse läänevirulast

Toomas Herm
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Päästeteenistuse medal.
Päästeteenistuse medal. Foto: Operation Lifesaver Estonia

Tänasel pidulikul aastapäevaüritusel andsid siseminister Andres Anvelt ja päästeameti peadirektor Kuno Tammearu tunnustusena üle päästeteenistuse aumärgid 71 le inimesele, kelle seas on seitse läänevirulast.

Kuldsete tammelehtedega päästeameti teenetemedali said rinda Ida päästekeskuse juht Ailar Holzmann ja Väike-Maarja päästekomando pealik Mati Kõiv.

Päästeteenistuse hõberistiga tunnustati Ida päästekeskuse kauaaegset Lääne-Virumaa päästepiirkonna juhti ning nüüdset ennetusbüroo juhatajat Jaak Kirsipuud ja valmisolekubüroo peaspetsialisti Marek Martinsoni.

Päästeteenistuse medali said Kadrina abivallavanem Erich Petrovits, Haljala kooli sotsiaalpedagoog Tiina Pihlak ja Ida päästekeskuse ohutusjärelevalve büroo peainspektor Tanel Sepajõe.

“Iga organisatsiooni suurim väärtus ja olulisim vara on tema töötajad,” ütles päästeameti peadirektor Kuno Tammearu. “Mul on hea meel, et päästeameti ridades on nii palju missioonitundega inimesi, kes iga päev Eesti ohutumaks muutmisele kaasa aitavad ja on teistele oma tegemistega eeskujuks.“

Kaks korda aastas tunnustab päästeamet inimesi, kes on üles näidanud vaprust inimeste elu ja vara päästmisel või panustanud päästeala arengusse. Veebruaris antakse üle päästeteenistuse ristid ja päästeameti teenetemedalid, sügisel tuletõrje aastapäeval elupäästja medalid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles