Üleriigiline fotoaktsioon kutsub üles minuti jooksul ümbritsevat jäädvustama

Toomas Herm
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Urmas Luik

Pressifotograafide liit ja EV 100 korraldustoimkond kutsuvad osalema Eesti vabariigi aastapäeva suurimal üleriigilisel aktsioonil, mille käigus pildistatakse ümbritsevaid inimesi, meeleolusid, objekte või loodust.

Fotod tuleb teha ühe minuti sees. Pildistamise aeg algab 24. veebruaril kell 13 ja lõppeb 13.01.

Saadetud fotodest luuakse tõenäoliselt Eesti suurima piltide ja autorite arvuga näitus. Pildid edastatakse eesti rahva muuseumile ja näha saab neid veebikeskkonnas eestiminut.ee.

Korraldajad paluvad osalejatel ennast registreerida keskkonnas eestiminut.ee, kuhu saab hiljem pildi üles laadida. Telefonidega foto saatjad saavad endale tõmmata äpi Eesti Minut ja selle kaudu mugavalt osaleda. Kindlasti on vajalik pildi kirjeldus ja asukoha määratlus, et tulevastel ajaloouurijatel oleks teada, kus ja kes on foto teinud. Igal osalejal palutakse saata üks foto. Fotode saatmiseks on aega 10. märtsini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles