Kaitseväelased külastasid nelja lasteaeda

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaitseväelased.
Kaitseväelased. Foto: Tairo Lutter

Eesti riigi 100. sünnipäeva tähistamise puhul külastasid 1. jalaväebrigaadi sõdurid ja kaitseväelased lasteaedu Kadrinas, Keilas, Paldiskis ja Tapal, et tutvustada sõdurite varustust, relvastust ning tehnikat.

Kolmapäeval külastasid pioneeripataljoni sõdurid ja Ühendkuningriigi kaitseväelased Kadrina Sipsiku lasteaeda, kus nad panid üles jaotelgi, näitasid lastele relvastust ning lapsed said selga proovida sõdurivarustust. Samuti nägid lapsed, mida kujutab endast sõduritoit 24-tunni kuivtoidupakist ning vaatasid läbi liitlassõdurite kaasatoodud soojuskaamera, mis näitas kätte lumme peidetud inimese tema kehasoojuse järgi.

Neljapäeval osalesid õhutõrjepataljoni sõdurid koos 1. jalaväebrigaadi kaplani Peeter Paenurmega Tapa Pisipõnni lasteaia pidulikul vabariigi 100. sünnipäevale pühendatud aktusel, et kuulata ja vaadata, mida lapsed selleks puhuks õppinud olid, ning võtsid ka ise laulumängust osa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles