Telia teenused võivad olla võrguarendustööde käigus häiritud

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Telia logo.
Telia logo. Foto: Žygimantas Gedvila/SCANPIX

Telia teeb 26. veebruarist kuni 1. märtsini ning 5. märtsist kuni 9. märtsini võrguarendustöid, mille tõttu võib öösiti esineda lühiajalisi häireid teenuste kasutamisel.

Töid tehakse piirkondade kaupa öösiti vahemikus kella 2-6 ning nende käigus on lühiajaliselt mõjutatud peamised teenused nagu mobiilikõned, -sõnumid ja mobiilne andmeside, TV teenus ning interneti ja tavatelefoni teenus.

Mõju kliendile on vaid sel ööl, kui tema piirkonnas töid tehakse. Tööde eesmärk on tagada Telia klientidele töökindlamad teenused.

Telia tuletab klientidele meelde, et mobiilside häirete puhul saab hädaabi korral 112 helistada teiste operaatorite võrke kasutades. Selleks tuleb helistamise eel eemaldada mobiiltelefonist SIM-kaart või teha mobiiltelefonile taaskäivitus ja PIN-koodi sisestamise asemel helistada hädaabinumbrile.

Telia palub vabandust võimalike ebamugavuste pärast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles