Võidukas võrgumeeskond jääb ilma teisestki leegionärist

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vigastus sunnib Nic Dubinskyt (esiplaanil, nr 12) võrkpallihooajale joont alla tõmbama.
Vigastus sunnib Nic Dubinskyt (esiplaanil, nr 12) võrkpallihooajale joont alla tõmbama. Foto: Meelis Meilbaum

Balti riikide ühises võrkpallisarjas Credit24 meistriliiga alistas Rakvere Võrkpalliklubi pühapäeval 3:0 Tallinna tehnikaülikooli. Võidu-uudise kõrval tuli poolehoidjatele ka kurvem sõnum: vigastus lõpetab Nic Dubinsky hooaja.

Rakverlased loovutasid pealinna klubile, kelle treeneripingil on Rakvere-Kadrina päritolu juhendajate tandem Janis Sirelpuu ja Uku Rummi, oma kodusaalis kolmes geimis vastavalt 20, 19 ja 19 punkti.

Erilise särata kulgenud mängu paremateks skooritegijateks kerkisid võitjatest Andris Õunpuu 13, Elia Lulla 12 ning Siim Ennemuist ja Karl Maidle võrdselt 10 punktiga. Tehnikatudengite edukamana tõi Mihkel Nuut 16 punkti.

Ehkki põhiturniiril on veel mõned mängud mängimata, tõdes tiitlikaitsja Rakvere VK peatreener Andres Toode, et peagi algavas veerandfinaalis tuleb ilmselt kokku minna neile ebamugava Bigbank Tartu meeskonnaga.

"Midagi teha ei ole. Selver oleks meie jaoks loetavam olnud, aga Tartu on üks väga-väga raske vastane: kiire, kõrge blokiga ja väga organiseeritud võistkond. Samas, kui tahad meistriks tulla, siis pead kõiki võitma," lausus Toode. 

Kolmes järelejäänud põhiturniiri matšis on rakverlaste vastasteks Saaremaa Võrkpalliklubi (28. veebruaril Kuressaares), Jekabpilsi Luši (10. märtsil Rakveres) ja Daugavpilsi ülikool (11. märtsil Rakveres).

Turniiritabelit juhib Pärnu VK 62 punktiga, neile järgnevad Saaremaa VK 60, Bigbank Tartu 58, Jekabpilsi Luši 52, Selver Tallinn 50 ja kuuendana Rakvere VK 45 punktiga. Kahel viimasel väljamängudele viival kohal on Riia tehnikaülikool 37 ja Jelgava Biolars 33 punktiga.

Kehva uudisena märkis Andres Toode, et lisaks jaanuari keskel omal soovil meeskonnast lahkunud valgevenelasele Kirill Krasnevskile võtab esmaspäeval kodutee jalge alla teinegi välismängija, Nicolas Timothy Dubinsky.

Kanadast pärit diagonaalründajat vaevab põlvetrauma, millest taastumine võtab prognoosi kohaselt sedavõrd kaua aega, et ta hooaja otsustavas faasis klubikaaslasi enam aidata ei saa. Tänaseks mänguks oli Dubinsky küll protokolli kantud, kuid istus mõistetavalt varumeeste pingil.

Samuti ei osalenud tänases kohtumises vigastuse tõttu Tanel Uusküla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles