Maakonna politsei tähistas riigi juubelit

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna ennelõunal korraldas maakonna politsei Rakvere Keskväljakul riigi 100. aastapäeva auks piduliku rivistuse, kus jagati tunnustust tublimatele.

Rivistust juhtinud näitleja Üllar Saaremäe ütles, et oluline rõhk on sõnal "usaldus". Et usaldatakse oma riiki, oma kaitsjaid ja oma korrakaitsjaid.

Ida prefekt Tarvo Kruup tänas Eesti rahvast, kel on jätkunud tahet riiki luua, seda hoida ja arendada. "Me peame politseinikuametit auga edasi ja tunneme uhkust," sõnas Kruup. Et uhkus ei ajaks upakile, selleks on prefekti sõnul vaja targalt tegutseda. Tähtsaks pidas Virumaa politseijuht ka inimlikkust. Seda eriti lastega tegeldes.

Teeneteristi "20-aastase teenistuse eest" said Rakvere politseijaoskonna juht Indrek Link, uurija Kalmer Pere, piirkonnapolitseinik Jaanus Mätas, piirivalvur Jaanus Plutus ja välijuht Tauno Lempu.

Kaitseliidu Viru maleva pealik Viktor Kalnitski andis Rakvere politseijaoskonna patrullitalituse juhile Reigo Loginovile Kaitseliidu eriklassi teenetemedali. Lisaks tunnustas teda oma tänukirjaga siseminister. Loginovi sõnul on ülev tunne saada tunnustuse osaliseks. Seda nii oma organisatsioonis kui ka koostööpartnerite seas. Politseiniku sõnul on eriti suur asi, kui koostööpartnerid tunnustavad. Loginov pidas saadud Kaitseliidu aumärki tunnustuseks tervele politseile.

Rakvere linnapea Marko Torm tänas samuti korravalvureid tehtu eest. Linna tänukirja said meerilt Rakvere politseijaoskonna piirkonnavanem Kristi Fuchs ja välijuht Meelis Kivirand.

Pidulikul rivistusel anti üle ka teenistusastme ülendamisega kaasas käivad uued õlakukatted.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles