Alamehitatud kossutiim noppis jälle võidu

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TTÜ tiimist Los Toros / Karude meeskonda laenatud Tõnis Peil näitas reedel Tamsalus mitut lennukat pealtpanekut.
TTÜ tiimist Los Toros / Karude meeskonda laenatud Tõnis Peil näitas reedel Tamsalus mitut lennukat pealtpanekut. Foto: Ain Liiva

Tamsalu Los Toros / Karude korvpallurid eiravad igasuguseid loogikareegleid Eesti meistrivõistluste esiliigas ja nopivad hoolimata hõredast koosseisust järjest võite.

Haiguste, vigastuste ja muude põhjuste kiuste seljatati reede õhtul Tamsalu spordihoones peetud järjekordses põhiturniiri mängus vaid kuut mängijat kasutades BC Kalev / Cramo duubelmeeskond 79:71 (poolaeg 52:32).

Väljakuperemehed ladusid aluse võidule kohe avaveerandajal, mis kallutati enda kasuks 33:15. Ehkki teisel poolajal jäädi vigadega kimpu ja seetõttu kaitses väga suuri riske ei võetud, suudeti kohtumine tüürida ikkagi võidusadamasse.

Meeskonna resultatiivseimaks kerkis Raiko Orumaa 24 punkti ja 12 lauapalliga. Kõik 40 minutit platsil viibinud Tõnis Peil toetas kaaslasi 23 punkti ja 13 lauapalliga ning Roman Konontšuk 17 punktiga. Veel valasid higi Allan Ehte, Raimond Tribuntsov ja Livar Liblik.

Vastaste parematena tõid Igor Arendaš ja Reigo Päkk võrdselt 12 punkti.

Turniiritabelis 20 mängust teenitud 12 võiduga viiendale kohale tõusnud Tamsalu Los Toros / Karude meeskonnal jääb põhiturniiri lõpuni veel kaks mängu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles