Bussijuhi haigestumine lõi Kundasse sõitjate plaanid sassi (1)

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere bussijaam.
Rakvere bussijaam. Foto: Marianne Loorents / Virumaa Teataja

Täna keskpäeval Rakverest Kundasse siirduma pidanud liinibuss jättis seda peatuses oodanud reisijad pika ninaga. Infosulus olnud bussisõitjatele anti teavet ärajäänud reisi kohta alles paarikümneminutilise ootamise järel.

Ühe Kundasse liigelda soovinud inimese sõnul ei osatud bussijaama kassas väljumata jäänud bussi kohta tükk aega midagi kosta. Lakooniline info, et bussijuht on haige, edastati alles 20 minutit pärast bussi ettenähtud väljumisaega.

Go Busi infotelefonilt öeldi Virumaa Teatajale, et tõrge bussiliinil tekkis tõepoolest seetõttu, et sohver oli ootamatult haigestunud. Et kõik ülejäänud tööl olnud bussijuhid olid samuti teistel liinidel ametis, siis ei õnnestunud leida ka kiirkorras ühtegi asendajat.

Infotelefoni klienditeenindaja ütlusel ei tohiks kell 15 ja kell 17.15 väljuvate Rakvere–Kunda liini busside väljumistega raskusi tekkida ja need liiguvad plaanipäraselt, kuid täna õhtul kell 20.20 plaani järgi väljuma pidav buss ei pruugi sarnaselt keskpäevasega liinile jõuda.

Täpsemat infot väljuvate busside kohta tasub kindlasti eelnevalt bussijaama klienditeenindajatelt üle kontrollida.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles