Teivashüppeneiu naasis Võrust Balti meistrikullaga

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marleen Mülla lisas tänavusele Eesti täiskasvanute ja noorte teivashüppe meistrikullale esikoha ka omaealiste Balti meistrivõistlustel.
Marleen Mülla lisas tänavusele Eesti täiskasvanute ja noorte teivashüppe meistrikullale esikoha ka omaealiste Balti meistrivõistlustel. Foto: Marko Mumm

Võrus selgitati täna Balti riikide kuni 18-aastaste noorte sisemeistreid kergejõustikus. Ainukese Lääne-Viru maakonna esindajana Eesti koondises võistelnud Marleen Mülla teenis teivashüppes kuldmedali.

Rakvere kergejõustikuklubi ViKe 16-aastase sportlase võidutulemus oli 3,48 meetrit. Sama resultaadiga jagas koos Müllaga esikohta leedulanna Judita Kazlauskaite.

Eesti koondise neiud leppisid kõigi alade kokkuvõttes Läti ja Leedu eakaaslaste järel kolmanda kohaga. Täpselt samasuguse positsiooniga tuli eestlastel rahulduda ka noormeeste ja neidude 11 ala punktide kokkuliitmise järel.

Eelmisel aastal võitis Leedus Šiauliais peetud U18 vanuseklassi talvised Balti meistrivõistlused Leedu, Läti oli teine ja Eesti kolmas.

Võistlus on allpool täismahus järelvaadatav.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles