Galerii: sõudeparemik rassis riigi meistrimedalitele

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Väike-Maarja spordihoone võõrustas täna Eesti meistrivõistlusi sisesõudmises. Arvuka osalejaskonnaga jõuproovi näol oli ühtlasi tegemist sisesõudmise karikasarja otsustava neljanda etapiga.

Eesti sõudekoondise pärnakast peatreeneri Matti Killingi ja paljude huviliste pilgu all selgitati paremad erinevates võistlusklassides, alustades parasportlastest, seenioridest ja noortest kuni täiskasvanute eliitklassini välja.

Paeluval meeste võistlusel edestas kõiki konkurente Tõnu Endrekson, kelle lõpuaeg 2000 meetri distantsil oli 5.51,4. Teise koha saanud Allar Raja kaotas võitjale vaid 0,6 sekundiga. Kolmandaks tuli Kaur Kuslap ajaga 5.57,8.

Nimekaid sõudjaid oli konkurentsis teisigi, neist leppis Andrei Jämsä kaheksanda ja Kaspar Taimsoo 13. kohaga.

Meesseenioride erinevates vanuseklassides võitsid medaleid ka mitmed Väike-Maarja RSK sportlased. Neist edukamad olid Ants Einsalu, kellele riputati kaela kuldmedal M50+ klassis ning Ennu Aoveer ja Väino Stoltsen, kes saavutasid M60+ klassis vastavalt kulla ja hõbeda. Et medalisaak oleks täiuslik, lisas Janar Rückenberg veel omalt poolt M30+ klassis pronksi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles