Võrgumehed piiri taga: Juhkami valmistub karikafinaaliks

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert Viiber (vasakult), Martti Juhkami ja Rainer Vassiljev jätkavad heitlusi välisliigades.
Robert Viiber (vasakult), Martti Juhkami ja Rainer Vassiljev jätkavad heitlusi välisliigades. Foto: 2 x Tairo Lutter, Eero Vabamägi, shutterstock, montaaž

Välismaal mängivate või meeskonda juhendavate Rakvere juurtega võrkpallimeeste käsi on käinud viimasel ajal erinevalt.

Prantsusmaa meistriliiga uustulnuk Tourcoing, kuhu kuulub nurgaründaja Martti Juhkami, kaotas eile õhtul tulises viiegeimilises mängus 2:3 (19, –23, -18, 31, –13) Montpellier` meeskonnale. Viimaste ridades pallis Juhkami vastu teisel pool võrku teine Eesti võrkpallur Andri Aganits.

"Kaotus Aganitsale on muidugi valus, aga mängupilt oli korralik ja võitlesime elu ja hinge eest," vahendas Martti Juhkami muljeid. "Saime oma mänguvankri uuesti veerema, mis viimaste mängudega natuke tõrkus."

Meistrivõistlusi juhib Chaumont, Tourcoing on viiendal kohal. Juba järgmisel laupäeval ootab rakverlase koduklubi ees Prantsusmaa karikavõistluste finaalkohtumine, mis peetakse pealinnas Pariisis.

Šveitsi meistriliigas Schönenwerdi meeskonda juhendav Rainer Vassiljev on oma hoolealustega võitnud 21 mängust 11. Turniiritabelis annab see üheksa klubi hulgas kuuenda positsiooni. Täna õhtul kohtutakse kolmandal tabelireal paikneva Amriswiliga.

Šveitsi karikavõistluste veerandfinaalis tunnistas Vassiljevi meeskond meistrivõistluste liidri ja praeguseks juba koha karikafinaali taganud Näfelsi 3:0 (24, 22, 14) paremust. Enne seda alistati kaheksandikfinaalis aste madalamas liigas heitlev Kreuzlingen 3:1 (22, 20, –25, 18).

Portugalis palliv sidemängija Robert Viiber ja tema leivaandja Fonte Bastardo paiknevad 13 klubiga kõrgliigas viiendal kohal. 24 mängust on neil kogutud 16 võitu ja kaheksa kaotust.

Viimati alistati 3:1 (–24, 19, 21, 21) tabeli eelviimane Viana. Täna õhtul seisab aga võõrsil ees kohtumine keskmike hulka kuuluva Academica De Espinho meeskonnaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles