Vallavalitsus otsib mobiilset noorsootöötajat

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Väike-Maarja valla uus noorsootöötaja peab olema mobiilse võimekusega. Illustratiivsel fotol on kaader Eesti Moskvitši kuulsaks teinud saatest. Fotol vasakul seisab saatejuht Jeremy Clarkson.
Väike-Maarja valla uus noorsootöötaja peab olema mobiilse võimekusega. Illustratiivsel fotol on kaader Eesti Moskvitši kuulsaks teinud saatest. Fotol vasakul seisab saatejuht Jeremy Clarkson. Foto: Youtube

Väike-Maarja vallavalitsus kuulutas välja konkursi, et leida sobivat inimest huvitava nimega ametikohale – nende soov on leida mobiilne noorsootööspetsialist.

Sobiva kandidaadi puhul eeldatakse head suhtlemis-, kuulamis-, eneseväljendus- ja juhendamisoskust. Vajalik on noorsootöö- või sotsiaaltöö- või huvitööalane haridus või töökogemus noorsootöö valdkonnas.

Lisaks peab kandideerija valdama heal tasemel eesti keelt ja ühte võõrkeelt vähemalt suhtlustasemel. Mobiilne noorsootöötaja peab olema kohusetundlik, otsustus- ja vastutusvõimeline, vajalik on B-kategooria autojuhiluba koos auto kasutamise võimalusega.

Kõigele lisaks ei tohi uus töötaja jänni jääda arvuti kasutamisega (teksti- ja tabeltöötlusprogrammid) ning loomulikult peab ta olema salliv ja positiivse ellusuhtumisega.

Avaldusi koos CV ja motivatsioonikirjaga saab põneva nime ja laia tööpõlluga ametisse kandideerimiseks esitada vallavalitsusele 11. märtsini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles