Miljardid tutvustavad Rakveres oma debüütalbumit

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ansambel Miljardid koos Marten Kuningaga.
Ansambel Miljardid koos Marten Kuningaga. Foto: Madis Sinivee

Aasta alguses kolm Eesti muusikaauhinda pälvinud ansambel Miljardid tutvustab sel kuul toimuva Eesti kontserdituuri raames oma debüütalbumit "Kunagi läänes". Kaheksa linna hulka, kus Miljardid üles astuvad, mahub ka Rakvere.

Lääne-Viru maakonnakeskuses esinetakse 11. märtsil Rakvere teatri väikses saalis. Uksed avatakse kell 18, kontsert algab tund aega hiljem.

Albumi "Kunagi läänes" on hästi vastu võtnud nii kuulajad kui ka kriitikud. Eesti Rahvusringhäälingu kultuuriportaali aasta albumi küsitlusel sai helikandja kodumaistest albumitest esimese koha.

EMA galal maineka "Aasta albumi" tiitli võitnud Miljardite kauamängiva lugusid on kuulatud Spotifys juba üle 300 000 korra ning albumi esimene vinüülitiraaž on samuti läbi müüdud. "Kunagi läänes" oli ka EV 100 nädalavahetusel Laseringi plaadipoe müüduim album.

Vaata ja kuula allpool ka bändi värskelt ilmunud videot "Tule koju".

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles