Politsei otsib erikoolist jooksus noorukit

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tapa erikool.
Tapa erikool. Foto: Meelis Meilbaum

Politsei palub kaasabi, selgitamaks välja 15-aastase Silveri asukohta. Poiss pidi eile naasma Tapa erikooli.

Silver lahkus eile oma elukohast Tartus Nisu tänavalt ja suundus lähedal asuva Maxima kaupluse poole, kus pidi tegema mõned sisseostud, edasi pidanuks poiss suunduma Tapale viiva rongi peale ja sõitma kooli.

Kooli aga poiss ei naasnudki ning tänaseni on tema asukoht teadmata. Kuivõrd noormees ei võtnud enesega ühes oma mobiiltelefoni, puudub tema perel ja ka korrakaitsjatel võimalus noorukilt endalt vahetult uurida, kus ta on ja kas temaga on kõik korras. Seetõttu palusid noormehe vanemad tema asukohta tuvastama politsei.

"Et koolikohustust kandev noormees saaks kiirelt tagasi õppetööle suunatud, oleme jaganud tema foto patrullidele, kontrollinud üle mitmeid kohti, kus ta end varjata võiks, ning palume muu hulgas ka avalikkuse kaasabi," kirjeldas Tartu noorsoopolitseinik Andra Pukk.

Silver on 170 cm pikk, kõhna kehaehitusega ning pea on tal külgedelt kiilaks aetud ja juuksed pealael pikemaks jäetud. Kodust lahkudes oli noorukil seljas must kapuutsiga kampsun ning jope. Jalas olid tal spordipüksid ja valged tossud.

Kui keegi näeb kirjeldusele vastavat 15-aastast Silverit või teab, kus noormees öösiti peatub, siis palutakse sellest teatada politsei infotelefonil 612 3000.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles