Lääne-Virumaa sotsid jätkavad aastatepikkust naistepäevatraditsiooni

Kristi Ehrlich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kringel.
Kringel. Foto: Liis Treimann / Postimees

Lääne-Virumaa sotsiaaldemokraadid külastavad juba 17. aastat järjest naistepäeval maakonna lasteaedasid, et tänada ja tunnustada lasteaiaõpetajaid. Igasse lasteaeda võetakse kaasa naistepäevakringel.

“Sotsiaaldemokraadid on alati hinnanud ja väärtustanud lasteaednikke, kes seisavad meie laste haridustee alguses. Lõpuks ometi tehakse seda ka riiklikul tasandil. Tänu sellele, et riik tuli eelmisel aastal omavalitsustele appi, saab lasteaiaõpetajatele maksta väärikamat palka. Samuti on ühtlustunud eri omavalitsustes makstavad palgad,” kõneles SDE Lääne-Virumaa piirkonna esimees Indrek Saar.

Sotsiaaldemokraatide tava viia naistepäeval lasteaedadesse kringel on juba 17 aastat vana. “Meist paljude jaoks seostub 8. märts lasteaedade, rõõmu ja kringlilõhnaga ning teadmisega, et meie lapsed on heades kätes,” lisas Saar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles