Parim olümpiaennustaja on endine kossumeister

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Virumaa Teataja olümpiaennustuse võitja Vello Hein.
Virumaa Teataja olümpiaennustuse võitja Vello Hein. Foto: Meelis Meilbaum

Täna käis lehetoimetuses auhindadel järel hiljuti lõppenud Virumaa Teataja OM-i ennustusvõistluse esikohaomanik Vello Hein.

"Jess! Ennustame edasi," ütles rahulolev võidumees, kelle kinnitusel tegi ta enne vastama asumist küsimuste asjus korralikku kodutööd ja analüüsi. "Sporti jälgin tugitoolisportlasena pidevalt, aga rohkem pallimänge – korv- ja jalgpalli. Talvel vaatan ka mäesuusatamist," lisas Hein.

Ta on aastakümneid tagasi kroonitud kolmel korral, 1981. aastal ETKVL Tootmiskoondis Rakvere ning 1985. ja 1987. aastal Rakvere Autobaasi meeskonnaga Lääne-Viru maakonna meistriks korvpallis.

Mullu oktoobris 60 aasta juubelit tähistanud rakverlane lausus, et seekordne ennustusvõistluse edu polnud talle esimene. Varem on Vello Heinal õnnestunud võita Onu Uno võrkpalliteemaline ennustusvõistlus Volle 2011.

Tasuks hea vaistu ja teadmiste eest Virumaa Teataja OM-i ennustusvõistlusel teenis võitja kaks esimest köidet väärikast, 400-leheküljelisest koguteosest "Mälumänguraamat. 5555 küsimust ja vastust Eestist", mille on välja andnud AS-ile Eesti Meedia kuuluv kirjastus Post Factum.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles