Ettevaatust! Õhtutunnid võivad tuua teedele kiilasjää

Eva Samolberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õhtu- ja öötundidel langevad temperatuurid miinuskraadidesse ning teedel võib tekkida kiilasjää.
Õhtu- ja öötundidel langevad temperatuurid miinuskraadidesse ning teedel võib tekkida kiilasjää. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Maanteeamet palub sõidukijuhtidel olla liikluses eriti ettevaatlik, kuna teisipäeva õhtu- ja öötunnid võivad tuua teedele kiilasjää.

Pärastlõunal on teekatted põhi- ja suurematel tugiteedel märjad või niisked, ida pool kohati kuivad. Ilm on pärastlõunal sombusem Lääne- ja Edela-Eestis, kus sajab mitmel pool vihma ning teedel piirab nähtavust udu. Vihma või uduvihma sajab ka mõnel pool mujal. 

Prognoosi kohaselt laieneb õhtul vihmasadu üle Eesti, lisaks on teedel kohati udu. Öösel jääb sadu harvemaks, kuid Loode-Eestisse jõuab külmem õhumass ning sadu läheb valdavalt üle lörtsiks ja lumeks. Öösel ja varahommikul langeb teetemperatuur Lääne-Eestis ja Harjumaal allapoole nulli, teedele tekib kiilasjää.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles