Nädala lõpu pakane annab uue nädala alguses taas järele

Eva Samolberg-Palmi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sulailm.
Sulailm. Foto: Urmas Luik

Kui nädala lõpus läheb ilm jahedaks ning öösiti võib pakast olla kuni 16 kraadi, siis uue nädala alguses läheb ilm taas pehmemaks.

Laupäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm ning kohati sajab kerget lund. Puhub põhjakaare tuul 3-9, öö hakul puhanguti 14 m/s. Külma on 7-13, kohati 16 kraadi. Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm. Puhub põhjakaare tuul 3-9 m/s. Külma on 1-5 kraadi.

Pühapäeva öösel on vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub läänekaare tuul 2-8, põhjarannikul tugevneb hommikuks läänetuul 8-12 m/s. Külma on 7-12, kohati 15 kraadi. Päeval on vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub lääne- ja edelatuul 7-12, rannikul puhanguti 15, põhjarannikul 8-15, puhanguti kuni 20 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni +3 kraadi.

Esmaspäeva öösel on vahelduva pilvisusega ilm ning kohati sajab kerget lund. Puhub lääne- ja loodetuul 5-12, rannikul puhanguti 15-17 m/s, hommikuks tuul nõrgeneb. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni -4 kraadi. Päeval on vahelduva pilvisusega ilm. Mitmel pool hooti lumi, lörts. Puhub lääne- ja loodetuul 3-9 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni +4 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles