Hea emotsioon aitas võrkpallurid võidule

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere Võrkpalliklubi juhatas Balti liiga veerandfinaali Tartuga sisse 3:2 võiduga.
Rakvere Võrkpalliklubi juhatas Balti liiga veerandfinaali Tartuga sisse 3:2 võiduga. Foto: Marianne Loorents

Rakvere Võrkpalliklubi alustas veerandfinaalseeriat Credit24 meistriliiga nime kandvas Balti liigas neljapäeval magusa 3:2 võiduga Bigbank Tartu üle.

Koduplatsil Rakvere spordihallis toimunud kohtumise võtmesõnaks oli võõrustajate peatreeneri Andres Toode ütlusel emotsioon.

"Minul ei olnud vaja kedagi motiveerida, sest meeste ambitsioon on täpselt samasugune, nagu mul endalgi - me tahame võita," lausus Toode. "Mõnusat õhustikku oli tegelikult trennis tunda juba mitu päeva varem. Lisaks oli hea, et Tanel [Uusküla] ja Elia [Lulla] olid väljakul tagasi ning see, et Siimul [Ennemuist] pidas jalg vastu."

Rakverlased alustasid mängu favoriidikoormat kandnud tartlaste vastu hästi, kallutades esimese geimi enda kasuks 25:21. Seejärel saabus külaliste tund: nad võitsid kaks järgmist geimi 25:20 ja 25:18. Ent väljakuperemehed ei andnud alla, viigistasid esmalt 25:23 geimivõiduga matši üldskoori ning kallutasid siis enda kasuks ka otsustava viienda geimi kindlalt 15:10.

Kahe võiduni mängitava veerandfinaalseeria teine kohtumine on laupäeval Tartus. Vajadusel toimub samas pühapäeval veel ka kolmas matš.

Balti liiga põhiturniiril jäi Rakvere ja Tartu omavaheliste mängude seis 1:1.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles