Politsei otsib kodust lahkunud Kiviõli tüdrukut

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tagaotsitav 17-aastane Piret.
Tagaotsitav 17-aastane Piret. Foto: Politsei- ja piirivalveamet

Politsei palub inimeste kaasabi, selgitamaks välja 17-aastase Pireti asukohta, kes lahkus eile oma kodust Kiviõlist ja pole senini naasnud.

Praeguseks on välja selgitatud, et Piret viibis 15. märtsil kella 8.55 paiku Tapa rongijaamas. Tal oli seljas must jope, jalas tumedad püksid ning mustad roomiksaapad. Seni kogutud info põhjal võis tüdruk suunduda edasi Tartu rongile.

Jõhvi politseijaoskonna noorsoopolitseinik Jaana Malmberg sõnas, et suheldud on nii tüdruku lähedaste kui ka sõpradega. "Kahjuks ei ole meil senini vajalikku infot, mis tüdruku leidmisele kaasa aitaks. Kodust lahkudes jättis tüdruk koju ka oma mobiiltelefoni, mistõttu puudub temaga kontakt ega ole võimalik positsioneerida ka tema asukohta," lisas Malmberg.

Piret on ligikaudu 162 cm pikk ja keskmise kehaehitusega. Tal on hallikassinised silmad ja lühikesed tumepruunid juuksed, mis on otstest blondeeritud. Kodust lahkudes oli tüdrukul seljas tumesinine jope kollast värvi õlaosadega ja jalas tumedad püksid ning tumepruunid saapad. Viimase teadaoleva info kohaselt võib ta kanda ka musta kleiti punaste lilledega. Samuti oli tal lahkudes kaasas sinine seljakott punaste ruutudega.

"Teated kadunud lastest on alati väga murettekitavad ja anname omalt poolt maksimaalse, et Piret võimalikult kiiresti leida. Palume kõigil, kes on Piretit pärast eilset näinud või omavad informatsiooni, mis võiks kaasa aidata tema leidmisele, sellest viivitamatult teatada lühinumbril 112," sõnas Jaana Malmberg.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles