Ida-Viru parim tööandja on Eesti Energia

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Energia Narva elektrijaam.
Eesti Energia Narva elektrijaam. Foto: Peeter Langovits / Postimees

Ida-Virumaa parimaks tööandjaks on karjääriportaali CV Online uuringu tulemustel Eesti Energia.

Eesti Energia edestas maakondlikus arvestuses napilt Toila Sanatooriumi: esimene sai 20 ja teine 17 protsenti uuringule vastanute häältest. Kolmandale kohale valisid töötajad Viru Keemia Grupi.

Maakondlikult parima tööandja konkursil napilt võidu saanud Eesti Energia saavutas võidu ka üle-eestilises uuringus. Ida-Virumaal põhjendasid ettevõtte parimaks tööandjaks hääletanud oma valikut hea töötasu ja karjäärivõimaluste ning ettevõtte sotsiaalselt vastutustundliku käitumisega.

Eesti Energia personalidirektori Tiina Drui sõnul peetakse Eesti Energias silmas, et inimestel oleks erialaselt huvitav töötada. "Meil on ja meile tulevad tööle need, kes tahavad oma töös midagi suurt ära teha. Tahame olla energeetika valdkonna liider ja meie juures väljakutseid jagub. Vajame pühendunud ja oma valdkonnas parimaid töötajaid ning seetõttu pöörame töötajaskonna arendamisele ja järelkasvule suurt tähelepanu," märkis Drui.

Personalidirektor lisas, et Ida-Virumaal, kus keskmine palk oli 2017. aastal 1000 eurot, on Eesti Energia töötajate keskmine palk maakonna keskmisest umbes 60 protsenti kõrgem.

Karjääriportaal selgitas 1500 vastajaga uuringus välja Eesti parimad ja halvimad tööandjad, aga ka olulisimad põhjused selliste hinnangute taga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles