Ingely Laiv jätkab pürgimist klassikatäheks

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Klassikatähtede" neljandas saates osalejad.
"Klassikatähtede" neljandas saates osalejad. Foto: ETV

Tänases "Klassikatähtede" võistlusvoorus tuli osalejatel end harjumuspärastest raamidest lahti raputada ja välja tuua oma talendi varjatud pool, esinedes koos täiesti ebatraditsioonilise partneriga.

Mängukaaslased olid võistlejate endi valitud, akrobaadist tantsijate ja valguskunstnikeni. Teise ülesandena tuli muusikutel helides elama panna stseenid Theodor Lutsu mängufilmist "Noored kotkad".

Televaatajate ja žürii häälte liitmisel osutus neljanda saate säravaimaks pianist Arko Narits. Saates jätkab ka 24-aastane Rakverest pärit oboemängija Ingely Laiv, kes pälvis seekord teise koha ja oli televaatajate lemmik.

Esitustesse tõid särtsu iluvõimleja Aia Adele Narits, Fire Factory tulekeerutajad, balletiartist Brandon Alexander, näitleja Grete Jürgenson, helilooja Margo Kõlar koos voltimismasina ja elektroonikaseadmetega ning võistlustantsija Liina Kask.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles